Ne puteti suna la 0722 856 389 sau ne puteti contacta.

Instrumente de marketing

 
Marketingul reprezinta viata afacerii dumneavoastra. Il folositi pentru a atrage clientii, pentru a ii convinge sa cumpere si sa fie flexibili si deschisi ideilor dumneavoastra. legate de produse, branduri si distribuitori. Este foarte important sa aveti la indemana solutiile de marketing potrivite pentru activitatea si echipa dumneavoastra de marketing.
 

Pagina de produs

 
Pagina produsului este probabil una dintre primele 3 pagini importante ale siteului dumneavoastra, alaturi de index si de cosul de cumparaturi si aveti nevoie sa va prezentati cat mai bine produsele pentru a le vinde. Pentru unii dintre clientii nostri proiectarea si modificarea paginii de produs nu se termina niciodata iar asta implica teste A/B si nenumarate verificari. Astfel, am acumulat experienta si am implementat multe intrumente eficiente in platforma Order.ro
 

Cosul de cumparaturi

 
Pagina cosului de cumparaturi se afla in primele 3 sectiuni importante ale unui site de e-commerce. Acesta trebuie sa fie intuitiv, sa prezinte incredere si sa fie usor de utilizat. In plus, trebuie sa ofere cat mai multe informatii utile si in schimb sa ceara cat mai putine informatii inutile. Experienta ne-a permis sa cream cel mai rapid, eficient si de incredere cos de cumparaturi de pe piata.
 

Listare produse

 
Pagina de prezentarea a categoriilor de produse este foarte importanta. Permite utilizatorilor sa identifice rapid produsele pe care le cauta, sa vada ofertele speciale, sa filtreze si sa compare produse si chiar sa le ordoneze rapid doar prin afisarea informatiilor relevante cautarii lor.
 

Optimizare motoare de cautare

 
Filozofia noastra este sa construim site-uri web avand clientul pe primul loc, dar tinem cont si de Google. Suntem intotdeauna informati despre cele mai bune practici SEO si le punem in aplicare in site-urile noastre. Obiectivul nostru principal este site-ul, dar va putem recomanda strategia SEO cea mai buna.
 

Conturi clienti

 
Obiectivul principal al afacerii dumneavoastra este satisfacerea nevoilor clientului. Este important sa incercati sa faceti ca toata experienta clientilor dumneavoastra sa fie cat mai prietenoasa si eficienta posibil.
 

eCommerce pe dispozitive mobile

 
Este foarte important ca siteul dumneavoastra sa poata fi accesat de pe dispozitive mobile. Clientul are astfel posibilitatea sa verifice usor preturile sau sa plaseze comenzi rapid. Tot mai multi oameni folosesc azi dispozitivele mobile. Noi am inteles acest lucru si va putem oferi o platforma adecvata pentru tablete sau smartphones.
 

Management continut

 
Crearea si gestionarea continutului unui website poate dura mult timp. Order.ro face tot posibilul din punct de vedere tehnic pentru a usura si a organiza acest proces. Administratorii pot adauga diferiti pasi, pot crea conturi de utilizator cu acces limitat si multe altele.
 

Relatii cu clientii

 
Uneori nu este usor sa va pastrati toti clientii fericiti, dar cu siguranta este foarte important sa incercati acest lucru. Platforma Order.ro ofera multe solutii pentru a va ajuta sa faceti exact asta. Serviciul clienti este oferit prin varii forme care permit utilizatorului sa isi gestioneze contul, pastrandu-l astfel interesat si multumit de relatia cu firma dumneavoastra.
 

Administrare comenzi

 
Metoda de procesare a unei comenzi este unica pentru fiecare site, motiv pentru care solutia Order.ro permite crearea de etape personalizate, blocheaza comenzi pentru agenti, informeaza clientii prin e-mail sau SMS despre starea comenzii, permite agentilor sa trimita clientilor e-mailuri sau SMS-uri direct din interfata de administrare plus multe altele.
 

Suport international

 
In lumea de astazi devine din ce in ce mai usor sa vinzi in diferite tari, pentru oameni care vorbesc limbi diferite, cu nevoi si cerinte diferite. Platforma de e-commerce Order.ro va permite sa creati site-uri interconectate pentru toti acesti clienti si sa personalizati site-ul in acest scop.
 

Integrare aplicatii software

 
Conectarea la aplicatii software terte este vitala pentru eficientizarea proceselor de e-commerce. Exista o multitudine de aplicatii la care ati putea dori sa va conectati si fiecare dintre acestea sunt construite diferit. Experienta noastra in integrari va asigura ca timpul de dezvoltare va fi scurt si veti putea accesa toate caracteristicile aplicatiilor respective.
 

Metode de plata

 
Este important sa oferiti clientilor o modalitate simpla si sigura de plata. Platforma Order.ro are deja implementat un numar mare de solutii de plata iar echipa noastra are experienta necesara sa introduca cu usurinta orice procesator de plati pe care l-ati putea dori.
 

Metode de livrare

 
Logistica este o afacere complexa, dupa cum sugereaza si numele. Este posibil sa doriti sa integrati diferite metode de transport pentru a fi cat mai flexibil in fata dorintelor si nevoilor clientilor dumneavoastra. Order.ro poate integra mai multe metode de livrare organizandu-le in functie de pret, destinatie, continutul comenzii, etc. De asemenea, platforma ofera datele necesare si pentru urmarirea livrarilor si comunicarea cu firmele de curierat cu care colaborati (documente de transport, coduri de bare, rambursuri, etc.).
 

Rapoarte interne

 
Administratorii unui site de e-commerce au nevoie de multe informatii pentru a lua cele mai bune decizii zilnic. Order.ro genereaza rapoarte exacte pe care administratorii le pot folosi pentru a lua decizii in cunostinta de cauza.