Ne puteti suna la 0722 856 389 sau ne puteti contacta.
 

Campanii de email marketing

 
Newsletter-ul este una dintre cele mai bune surse de conversii pentru un magazin online.
 
Cu Order.ro nu mai aveti nevoie de un furnizor tert pentru campanii de email marketing. Primiti un generator foarte usor de folosit unde puteti crea newslettere cu un singur click, puteti incarca fisiere, selectii de produse, etc.

Puteti conecta sistemul la un blog Wordpress de unde puteti extrage articole. Puteti adauga oricate elemente doriti si puteti schimba designul oricand cu sabloane predefinite. Nu exista limite in ceea ce faceti cu newsletterele dumneavoastra.

Ca parte a acestui proces, ne asiguram si ca adresele de e-mail sunt configurate corect, nu sunt respinse, nu sunt considerate spam si codul HTML al newsletter-ului este afisat corect in cei mai cunoscuti clienti de e-mail.

Rezultatele obtinute din trimiterea de newslettere pot fi urmarite foarte usor. Veti stii cine a dat click si unde, daca au inregistrat o comanda, daca au deschis e-mailul. Primiti si un istoric al celor mai accesate link-uri, procente ale emailurilor deschise trimise din fiecare domeniu. Puteti urmari si rapoarte in functie de comenzi inregistrate si valoarea comenzilor.
Exemplu de newsletter de la F64 ce promoveaza produse Fujifilm.


Un newsletter Tu.ro ce promoveaza un cadou surpriza.


Exemplu de newsletter pentru magazinul online BNB.ro
Instrumente de marketing