Ne puteti suna la 0722 856 389 sau ne puteti contacta.
 

Puncte de recompensa

 
Sistemul de puncte de recompensa este cel mai bun mod de a recompensa clientii fideli.
 
Sistemul punctelor de recompensa este foarte folosit in magazine de toate tipurile. Este usor de gestionat si promovat. Acest sistem este cel mai bun mod de a recompensa clientii fideli, de a efectua microplati si, mai important, puteti oferi milioane de puncte!

Le puteti da un nume simpatic sau le puteti numi doar puncte. Puteti fi transparenti cu privire la valoarea lor sau puteti folosi un "sistem". Puteti sa le dati ca procent din toate produsele, diferentiat pe categorii sau pe fiecare produs individual in parte. Ele pot expira sau nu.

Spre exemplu: puteti oferi clientului inapoi ca recompensa 5% din valoarea comenzii in puncte. Deci, pentru o comanda de 100 lei clientul va primi 200 de puncte pe care le poate folosi la o viitoare comanda. Conversia este de 40 de puncte la 1 leu, deci, cele 200 de puncte sunt echivalentul a 5 lei.

Acest sistem este foarte eficient de folosit in notificari pe e-mail sau prin SMS ("cele 200 de puncte vor expira in urmatoarele 24h") sau in newslettere ("aveti 200 de puncte disponibile in contul dumneavoastra, iata cum le puteti folosi").

Punctele de recompensa pot fi folosite pentru a premia clientii pentru participarea la anumite activitati ("raspundeti intrebarilor sondajului nostru si castigati 200 de puncte"). Punctele pot fi folosite chiar si pentru a rezolva diverse greseli ce pot aparea ("ne pare rau ca a intarziat comanda dumneavoastra, suntem foarte aglomerati in aceasta perioada, va oferim 100 de puncte cadou si scuzele noastre"). Este un nivel intermediar pentru sume mici, fiindca este o diferenta intre a anunta un client ca ii oferi cadou 2,5 lei fata de a-l anunta ca primeste 100 de puncte.
215 puncte de recompensa pentru un produs de pe MemoryC.
Instrumente de marketing