Ne puteti suna la 0722 856 389 sau ne puteti contacta.
 

Cupoane de reducere flexibile

 
Cupoanele sau codurile de reducere sunt folosite pentru premii/cadouri, monitorizare sau ca metoda de plata.
 
Un cupon este un cod ce poate fi folosit pentru a beneficia de reduceri sau cadouri, pentru toate produsele, pentru un brand, un stil, anumite produse, etc. Este, probabil, cea mai utila si mai utilizata metoda de stimulare a clientilor pe care o aveti la dispozitie.

Sunt sute de motive pentru care se pot oferi cupoane: pentru a promova reduceri, pentru a monitoriza publicitatea offline, sub forma de cadouri, pentru a recompensa interactiunea pe site (sondaje, recenzii, comentarii, etc.), precum si multe moduri de a le distribui: fluturasi, email-uri, SMS-uri, mesaje prin Yahoo Messenger, etc.

Sistemul nostru va permite generarea de cupoane pentru un singur utilizator sau un grup de utilizatori, pentru o singura utilizare, un numar limitat de utilizari, o perioada de timp sau nelimitat. Poate fi disponibil pentru toate produsele, un singur produs, o categorie de produse, in functie de brand si poate fi o suma fixa sau un procent.

De exemplu, puteti avea un cod promotional de 5% pentru toate produsele din categoria "Camere Foto Compacte" produse de Canon valabil pentru 3 zile si limitat la 100 de utilizatori. Puteti utiliza acest cupon intr-un anunt publicitar dintr-o revista pentru a evalua eficienta acestui mediu publicitar si pentru a calcula intr-un mod facil rentabilitatea capitalului investit pentru canalele de media offline, traditionale.
Camp pentru cuponul de reducere in cosul F64.ro


Camp pentru cupon de reducere in cosul de cumparaturi Tu.ro


Camp pentru cuponul de reducere in checkout-ul MemoryC
Instrumente de marketing