Ne puteti suna la 0722 856 389 sau ne puteti contacta.
 

Specificatii produse

 
Asigurati-va ca produsele pot fi comparate si analizate cat mai usor de catre clienti.
 
Pentru multe produse, in special electronice este important sa aveti campuri separate si clare pentru afisarea specificatiilor. Acest lucru ajuta foarte mult si magazinul, si vizitatorul dar si operatorul.

Utilizatorii pot compara produsele folosind sistemul nostru de comparare, pot filtra si pot urmari prezentarea acelui produs mult mai usor si organizat.

Operatorul poate completa mult mai usor toate detaliile produselor, chiar daca acestea vin de la diferiti producatori si ajung sa arate mult mai bine si organizat pe site.

Campurile pentru specificatii pot fi transformate in filtre, ceea ce inseamna ca pot fi utilizate ca optiune de cautare pentru acea categorie si vizitatorii pot alege sa vizualizeze doar produsele cu acele specificatii.

Order.ro are un sistem complex si dezvoltat pentru aceste specificatii. Poate defini campuri pentru specificatii, le poate combina in seturi, poate selecta si organiza aceste seturi pentru fiecare categorie din magazin si permite sa alegeti ce poate deveni filtru sau nu.
Specificatii complete in pagina de produs la F64.ro


Listarea specificatiilor unui produs in magazinul MemoryC


Sistemul de administrare pentru specificatii la F64. Acestea pot fi incluse in filtre, subcategorii, etc. Pot fi ordonate sau sterse.


Listare de specificatii cu iconite ajutatoare la Hypersonic-PC
Pagina de produs