Ne puteti suna la 0722 856 389 sau ne puteti contacta.
 

Recenzii si pareri produse

 
Generati continut si atrageti mai multi vizitatori daca oferiti clientilor optiunea de a-si spune parerea despre produse.
 
Recenziile clientilor sunt un element vital pentru pagina produsului. Aceasta sectiune poate fi oricat de simpla sau complexa va doriti. Puteti sa creati o baza de cunostinte pentru a lasa alti clienti sa isi spuna parerea si sa premiati calitatea recenziilor cu link-uri, puncte sau cupoane.

Am facut multe lucruri cu recenziile de produse ale clientilor, pornind de la simpla afisare distinctiva a comentariilor celor care chiar au cumparat produsul, folosirea lor ca si articole in baza de cunostinte asociate unui forum (intrebarile sunt introduse automat intr-un forum si raspunsurile pertinente sunt selectate si afisate in pagina de produs). Am ajuns pana la recenzii profesionale, intrebari, prezenta unei sectiuni de comunicare in cazul in care utilizatorii au diferite acreditari, ofera informatii detaliate si sunt in masura sa raspunda la intrebari si sa corecteze recenzii.

Aceasta sectiune poate fi administrata in totalitate, lasata la dispozitia utilizatorilor sau o combinatie intre cele doua. Obtinerea recenziilor este un proces in sine, clientii sunt invitati sa comenteze despre un produs dupa ce au avut ocazia sa-l foloseasca si primesc in schimb puncte sau cupoane. Si unii utilizatori cu experienta pot sa trimita recenzii si pot primi la randul lor recompense cum ar fi reclama si link-uri.

Administratorii produselor pot folosi notele date produselor pentru a-si face o idee generala despre nivelul de satisfactie al clientilor cu un produs, o gama de produse, un brand sau un distribuitor si pot primi feedback valoros despre ce caracteristici sunt apreciate sau nu de catre clienti.
Recenzii complexe pentru produsele din magazinul F64.ro


Pareri si confirmare de cumparare in magazinul Tu.ro


Formular pentru review-uri complexe la F64. Utilizatorii logati au informatiile precompletate. Conturile autorizate nu au nevoie de moderare.


Email trimis automat pentru cerere de opinie la Tu.ro
Pagina de produs