Ne puteti suna la 0722 856 389 sau ne puteti contacta.
 

E-mailuri automate de sondaj

 
Sondajele facute prin e-mail sunt foarte importante pentru un magazin care doreste sa pastreze contactul cu clientii sai.
 
Este important pentru un magazina sa ramana in contact cu clientii sai. Motiv pentru care Sapiental trimite e-mailuri automate dupa fiecare comanda. In aceste e-mailuri clientului ii sunt puse cateva intrebari cheie iar raspunsurile pot fi notate pe o scara de la 1-5. Fiecare raspuns este inregistrat individual in baza de date.

Daca o intrebare a primit un raspuns cu o nota foarte mica, atunci va fi trimis departamentului de relatii cu clientii pentru a-l verifica si pentru a lua legatura cu clientul daca se considera necesar.

Raspunsurile ofera rapoarte care sunt create pentru agentii care se ocupa de comenzile clientilor, pentru companiile de transport si de plata. In acest fel administratorii pot urmari felul in care sunt tratati clientii de angajatii sau colaboratorii dvs. Raspunsurile mai pot oferi informatii si despre care branduri sau categorii de produse prezinta cel mai mare interes si care nu.
Satisfaction survey automated sent email at Tu.ro
Relatii cu clientii